Ut på tur...

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli kvart i ungefär.. Då ska jag göra mig i ordning och gå ut, för att där bli upplockad av Therese och Milton.. Vi ska till Västerås :-D Äntligen blir det av.. Vi har pratat om detta ända sen de små föddes i juni. Först var det oktober, november å nu kommer vi äntligen iväg :-D Ska bli kul att träffa dem igen, å Stella förstås.. Hon får sitt första herrbesök idag. Hihi.. Det ska börjas i tid eller vad säger du Marie ;)..

Helgen har passerat lugnt förbi.. Jobbat.. Haft det väldigt lugnt på bygget, intagningsstopp ju.. 4 gäster/patienter och 3 klara sig själva, mycket tv-tittande har det blitt ;) Lördagen spenderades en sväng på stan sen på soffan hos Fia.. Vi kolla film å åt hemmagjord pizza :p Trevligt..

Nu är det måndag å ny vecka. På fredag ska ja till frisören men framförallt till Andreas.. Som ja längter...

Nääe det här har int ja tid med längre.. Nu far vi mot västmanland :D

Tjing på er!!


Ja blir såååå trött!!!!

Fy hundan, idag är jag på dåligt humör.. Eller jag har inte vart det hela dagen, men ja blir det här på jobbet.. Det går magsjuka i huset.. I ett av husen, det andra har vart fritt, fram till idag..För oss alla på våningarna är det strikta regler, massor av sprit, inte in i stora köket å absolut inte in på andra avdelningar..  Medans nattpersonalen har EN ssk i bägge husen och folk som går på alla våningarna.. Natten till igår fick en nattpers gå hem, hon hade då varit på våningar i mitt hus OCH går sen över i andra, utan att ha nåt ärende *smart* Och nu i natt var det samma visa igen..

Nu för en stund sen var ja ute ochslängde skräp, då kommer en människa ut från kontoret därnere.. frågar mig om ja tagit vagnen inne från våningen. Ööö ja sa ja.. Har du spritat den innan du gick ut med den?? Nääe sa ja lite genant. Å vilket rabalder det blev då.. DU MÅSTE SPRITA INNAN DEN LÄMNAR AVD...  Det vet ja ju, men va hundan!!! Personalen ska de spara på genom att ha dem gående genom våningarna hur som helst. Åsså blir det surt för en liten vagn råkar lämna sin plats.. Nääe sätt in ssk i båda husen när det är så här, det sparas inte nåt på detta sättet..

Vi får heller inte gå in i stora köket å hämta vår lunch och middag.. Den ska serveras 12.30 resp. 16.30..  Det är de administrativa folket på bygget som kör upp maten nu när det är så här.. Igår ringde telefonen, då var det en av dem.. Nu står er mat utanför.. Vilken mat sa ja.. Lunchen.. NU sa ja.. Då var klockan alltså 11.45 :-o Ja men vi ska gå på lunch nu fick ja till svar.. Då fick alltså maten stå utanför värmeskåpet i 45 minuter innan vi serverade den.. Bara för att de inte kunde skjuta på sin lunch en halvtimme... 

Nyss fråga ja en dam hur det blir i helgen med maten då.. Kommer ni in och hjälper oss med vagnarna då.. Haha nääe då får nipå våningarna hjälpa varann, men OM det är magsjukan på alla våningarna då, dööööh!! Då får ju ingen va i köket..

 
 

Hoppas ni fattar nåt av mitt svammel..

Tack för ordet!!!

RSS 2.0