Sol och bad och bränt skinn

Yes dagen har enbart vart slappdag.. Fia kom och hämtade mig vid 10.30. Körde ut till Bomsta, låg å solade och badade till kl 16.30 ungefär. Sen efter det så skulle vi ju som sagt i det förra inlägget åka med båtbussen guidad tur karlstad runt.. !7.30 vandrade vi till bryggan och satte oss för att invänta båten. Inte så mycket folk idag så vi var nöjda, tills klockan var 17.57 å Fia sa " tycker det verkar lite konstigt detta" så jag gick för att kolla om nåt var fel.. Jomenvisst vettu, båtfan går INTE på måndagar. GAAAAH! Tack för det liksom :-(

Vi har nu bestämt en annan dag vi ska åka... En TISDAG.. Då är det väl värsta regndagen då istället, hmpf..

Nu ska ja duscha bort all sand som följde med från stranden, sen blir det bädden för min del..


Hoppas ni haft en bra dag! Sov gott!


Sol

Hej på er alla! Första veckan på jobb har snart passerat, gött :-D Jobbat hela helgen, ska strax iväg igen, börjar kl 14 idag.. Pust, det är sååå varmt på våningarna, blir svett av minsta lilla liksom.. Men de har iaf kostat på oss en fläkt av ngt slag att ha i köket. Gör ingen större verkan om jag får säga mitt, men men ja ska väl int klaga, då är man otacksam.. Jaja nog om detta..

I torsdags var jag å mor å hälsa på syster med familj.. Var så kul att träffa dem å framför allt allas våran favvotjej Stella.. I onsdags blev hon en hel månad, å lilla skruffan har växt, hihi så söt hon är.. Hon tittar å lyssnar å ser ut som hon vill säga nåt för hon trutar med munnen.. Inte annat än man blir sugen på en liten själv.. Men nääe ja nöjer mig allt med skruffan ett tag :-D

Igår efter jobbet skulle ja å Helene köpa med sallad å gå t stranden. Men med våran vanliga tur (läs otur) så hade ju sallads ställena i stan stängt kl 15 å vi var där 15.30, gaaah...  Vi gick istället t Waynes, köpte mat där å åt, sen knalla vi ut t marieberg, kom dit kl 17 ungefär, men så gött det var att bara sitta där, läsa kolla på folk å slappa.. Å ett dopp blev det också faktiskt, har badat några gånger i år och jag är helt förvånad över mig själv, haha.. Låg där i några timmar iaf, kl 20 gick vi hem.. Fixa god fruktsallad å kolla på film, även där har vi alltid otur när vi väljer, ja fattar int.. HAHAHAH..

Imöra ska jag å Fia ut med båtbussen, två timmar guidad tur, hihi.. Men innan det så blir det stranden, gött :-)


Nu ska ja hoppa in i duschen! Ha en bra dag alla!!

Kramkram

Frågan är fri.. :-D

Jag var igår inne på en gammal klasskamrats blogg, där läste jag att hon testat att skicka vilken fråga som helst till 118100, har ju även sett på reklamen att det finns, men aldrig brytt mig.. Men så hade hon frågat vem hon var, då blev ju jag nyfikan å var alldeles tvungen att kolla, haha..

Skickade och frågade "Vem är Linda hellström i Karlstad?"

Efter max 5 minuter kom svaret, det löd: " linda är en glad, spontan och kreativ 28-årig tjej som är bosatt i karlstad. hon är intresserad av sport,musik, djur och natur. Vi tror också Att Linda tycker om att shoppa, umgås med familj och vänner,resa, läsa böcker, dansa och njuta av sommaren :-)"

Hahaha helt otroligt, HUR är det möjligt att såpass mkt stämde, dock inte allt, men ändå...
Tyckte ju detta var skitskoj, så ja kunde ju inte låta bli att idag skicka en fråga till..

"Vem är Andreas Ödegård från Oslo?"

Svaret blev: "andreas är en underbar och ärlig kille som är djupt förälskad i sin flickvän. Han tycker om att umgås med vänner, familj och mysiga hemmakvällar.

Ujujuj på han stämde ju ännu mer än på mig, hahaha.. Detta var väldigt kul, å ja skulle vilja fråga massa mer, men det finns ju dock minus med detta roliga nöje oxå.. Det kostar nämligen 12kr/ sms :-S Så nu får det bannemig inte bli nån mer fråga..

Jaja tack för mig, plikten kallar!

Ursäkta vet du vägen till Hammarö?!

Hahaha ja tänk att ja råkar ut för vägbeskrivningsfrågor JÄMT.. Ser ja så världsvan ut eller vad händer liksom.. Idag iaf när ja var på väg hem kommer ett cyklande par, harklar sig, tar fram en karta och frågar om ja vet hur man tar sig till Hammarö.. Shit, ja som inte ens hittar till Grolls på Lamberget liksom :s Men ja verkar väl fatta nåt, tar kartan, vänder å vrider på den lite innan ja inser att detta bannemig är en omöjlig uppgift.. Medger till dessa två att ja har noll koll, att jag är glad att ja hittar hem och till jobbet iaf. Vill ju liksom inte visa dom helt fel väg, så de hamnar ute i Edsvalla eller nåt sånt käpprätt åt andra hållet...  Beger mig sen upp på cyklen å småskrattar för mig själv..

Snart ska jag iväg på ansiktsbehandling, ska bli skönt OCH smärtsamt.. (Å ja Johan, jag VET att det behövs, Ikväll ska du straffas, se till det du Mölla!! Ingen mat på han ikväll!!)

Sen tror ja att det blir promenissa med Fia, ja behöver röra på dököttet lite..

Tack för mig!!

Winnerbäck :)

Igår var alltså dagen D.. Konsert i Ransäter med allas våran Lasse :-D
Vi skulle tagit bussen vid fem tiden, men Mattias hade inget att göra så han skjutsa oss. Tack Mattias! Klev in på området strax innan halv 7, raka vägen till skivståndet, där köpte jag skivan som endast säljs på turnén, live från 2007 :-) Sen raka spåret mot klädståndet.Ville ha allt där inne nästan, men fick la hejda mig lite, haha.. Ja är ju inte gjord av pengar liksom :S.. Köpte en hoodtröja och så fanns det bodysar till småfolk å moster Linda kunde ju såklart inte motstå, utan köpte en åt lilla Stella. Dock fanns det bara för 6 och 12 månader, tog en för 12 så kan hon ha den nästa sommar, när hon börjar gå :D Efter allt shoppande blev vi ju hungriga, fixa då lite käk. Sen var vi la fit for fight, trodde vi, men va hundan, vi blev ju törst också, in å knö bland hur mycket folk som helst vid serveringen, svepte en cider, etfer det var det bara att inta plats.. Vi hade bra platser, vi stod långt bak, men såg perfa, å framförallt hörde :-)
Han spela i nära 2 timmar, precis som det ska va..
Ulf kom sen å hämta oss. Tack Uffe!
Bums hem i bädden å sov gott hela natten..
Tack Anso och Maggan för en kanonkväll!!  Å Lasse förstås, TACK!!!

Vakna dock idag med värsta huvudvärken, ajajaj, men ska nu fixa lite å äta så är ja nog på benen igen :-D




Å du Malin (sjögren) JAG ÄR PÅ!!!!! :-D






Hemma..

Nu är jag alltså på hemmaplan igen, kom hem vid 02-tiden inatt. Bums in i säng å sussa så gött ända till kl 11.30 ca.. Uhhh va gött det är att sova alltså, fatter int..

Jag begav mig hemåt inatt bara för att jag hade ju så mycket att göra idag. HUR mycket av dessa grejer tror ni jag fixat idag?!?!? Ni som känner mig vet nog svaret utan att behöva tänka det minsta.. Jag har nämligen inte gjort ett jäkla dugg sen ja kom hem, ätit, duschat, pratat i luren, ätit igen. Har iofs fixat internet oxå, med guidning från min mor :-o
Ska prova mig på att gå den lååånga vägen till Hemköp sen iaf, måste ju liksom komma ut å få lite luft.


 Å herregud va ja fattar ingenting av dessa datorer å bloggar å allt vad det heter, gaaaah!
Först skrev ja detta, sen skulle ja ha bilden på Stella här under, men då försvann texten å bara bilden kom fram, sen helt plötsligt så låg texten här, ujujuj..
Dataarbetare ÄR iaf inget för mig. TUR ja har det på det klara iaf! SÅDÄSÅ!!


Tackåhej!

Mosters guldkorn

 Stella vilar på mammas mage 080709

Herreminhatt...

Har ni inget att gøra å vill ha tidsførdriv.. Gå in på barnskoj.se ;-) Dær har ja kastat bollar och kackellackor sen kl 12.30. Hahahah.. Håller du int med målin?!? ;-)


Uppdrag turist fortsætter!!!

Jupp jag fortsætter att leka turist nån dag till.. Idag har vi vart ænnu mera kulturella (belive it or not mølla, men sant ær det, fniss). Vi har idag besøkt frognerparken (eller hur det nu stavas å heter) sett massa otroliga statyer, dæribland den økænda "sinnataggen" Hur kan en staty vara så søt?!? Konstig ja ær.. Den stackars sinnataggen får varje år utstå før diverse otrevligheter, En gång var det nån/några som underhållt sig med att måla den stackars babyn helt rosa.. Nån annan gång så var han helt pløtsligt borta, nån/några hade snott han.. Det ær bara några saker som hænt han.. Men varje gång så hittar de han, å nu står han på sin plats i parken igen.. Ska prova att lægga in lite kort sen, men det må ska nær jag kommit hem t min dumburk det..


Imøranatt tror jag att jag styr min kosa hemåt, måste ju faktiskt hæmta mina arbetsklæder hos grolls oxå.. De har legat dær å væntat på mig i måååånga veckor nu, men va hundan, ja HITTAR ju inte dit :-S.. Men nu ska ja ju børja på måndag å då lær ja væl ha dessa på mig antar ja.. Sen ær det ju faktiskt fredag snart å Lasse JIHOOOO!!!

Nu ska ja sjunga upp. Det ær ju allsång strax ;-) HAHAHah

Kramåhej

Kulturell..

Japp idag har jag vart kulturell i min sværmor å hennes gubbes sællskap.. Vi tog tåget ner mot byn, sen åkte vi færja ut till bygdø (tror ja det heter) dær gick vi på museum bl,a Kon-tiki museet å lite andra båtar å så, som några norska gubbar åkt låååångt med ;-) sen tog vi båten tillbaka in t byn, gick till akersbrygga dær vi slog oss ner på en uteservering, bestællde vad jag trodde var en rækbaguette, men va hundan, vi fick en korg med oskalade rækor, en baguette, majonæs å citron, så fixa man allt sjælv.. KANONGOTT!! Dock minus till att man blir sååå kletig, jag som hatar att bli kletig om hænderna :-S.. Menmen mat må man ju ha... Efter det så tog vi en tur på karl-johan också, å upp till slottet. Kungen var hemma, dock ej synlig før allmænheten, hahaha...

Nu sitter ja hær å væntar på att gutten min ska komma hem, han fick jobba øver idag, førsta dagen på jobbet.. Han har jobbat 12,5 timmsr idag... TUR han kom tillbaka t jobbet sitt så det blir lite ordning :P Ååååh nu kom han hem, hjærtat mitt, så tack før mig.. NU ska vi kramas ;)


Over`n out!!!

Nu då!!!!

Hej igen!!!
NU ska jag gøra mig ett nytt førsøk att skriva. Jag min tankspridda sjæl som dessutom ær blond (førsøker dølja det, men min dumhet lyser ofta igenom ændå :-S) tappade ju sjælvklart bort både vilken mail ja hade den andra bloggen på OCH vilket løsenord... Hahaha ja kan ju inget annat æn skratta..


Hær har det vart semester, 3 veckor av sommarn har bara førsvunnit, vad hænde liksom?!?!? :-O


Under dessa tre veckor har vi flængt å fart runt på alla møjliga stællen, nu kan ja ta tre veckor till bara før att vila lite..
Vi rækna ut att vi åkt ca 220 mil... Ujujuj...

Den 23e juni blev jag føresten moster åt en liten prinsessa.. Lilla Stella :-D Moster længtar efter dig!! 

Jag har nu en vecka kvar av min ledighet, sen tillbaka till verkligheten, och som ni sækert fattat så ær ja i norge denna stund, Andreas semester ær slut nu så hans verklighet børjar imøra, stackars, in i frysen å frysa ska han igen..  
Hær blir ja la några dagar, sen hem en tur å på fredag blir det Winnerbæck, åhhh ska bli så kul å se å høra han...

Åh snælla NÅN.. Kan ingen hjælpa mig vad jag ska gøra med mitt liv och min framtid.. Ja varken kan eller vill gå kvar på "rosengård" ænda till pension, 36 år liksom :-O
Førslag mottages med glædje. TACK!

På återseende (hopefully)

 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0