Men...

... börjar jag redan tröttna :-O Detta var väl inte vad jag planerat, att jag skulle blogga en vecka, sen sluta, så jag gör ett litet försök igen, haha...
Men nu står det helt still i det lilla huvve jag bär högst på kroppen, vet inte vad jag ska ljuga ihop..
Imorrn är det första advent :-D Som jag längtat efter att få ställa upp ljusstakarna och stjärnorna och nu är det äntligen på plats :-D Så mysigt..

Mamma och pappa har vart här på besök, mamma hade med ett par gardiner hon fixat bra längd på, så nu är de uppe också.. Fixat och grejat lite och bara umgåtts, nice :-D

I tisdags var vi på jobbet på julbord, på Terassen i Mariebergsskogen. Jag är ju inte överförtjust i julbord, men gott var det ändå.. Jag äter ju bara det vanliga, typ skinka, köttbullar, prinskorv bla.. Jaja det var trevligt att komma ut alla på samma gång iaf..

Häromdagen när ja skulle logga in och se när och vad ja skulle få i pengar, så var min stora lön 14,50 kr, ujuj jag vet int om man ska skratta eller gråta, men det börjar verkligen på direkten med dålig inkomst.. På måndag får jag pengar från fk också, något mer är 14 riksdaler, men det är inget i närheten av det jag är van vid.. Haha det är inget man blir fet av detta, tur jag är så tjock redan..

Nu har jag svammlat på med bara onödigt. Nu tar jag en välförtjänt vila i soffan...
Vi ses la om en vecka eller så, haha!

Tjingtjong!

Rädd..

Nu ska ni få höra nåt dumt.. Vakna inatt av att nån släppte in nåt i brevinkastet i dörren, tankarna snurrade men sen kom jag på att det måste va tidningen som kom ( men lite förvirrad blev ja ju för den var ju beställd till 1a dec och en månad framåt), kollade på klockan, sen skulle ja till att blunda när jag hör att nån tar i handtaget :-O Ojoj va rädd ja blev. Jag väckte Andreas och viska tyst vad jag hade hört, han hade hört tidningen men inget mer. Han tyckte jag skulle gå upp och titta vad det var, men jag sa att jag går ingenstans utan honom. "vi tänder ingen lampa" sa jag som istället tog på ficklampan på mobilen. Väl ute i hallen låg tidningen så fint där på mattan, jag smög mig fram till titthålet, men där va ju ingen (såklart). Ja viska till Andreas  "vi låter tidningen ligga kvar".. Hahaha så jäkla knäpp så ujujuj..
Det var ju säkert bara jag som inbillat mig att det tog i handtaget. A hade hört när tidningsbudet gick ut genom porten, säkert det jag hört också, men fick det till att det var vårat handtag..

Vi har skrattat åt detta idag, måste sett kul ut när vi (läs jag) smög där i hallen bakom andreas med ficklampan i högsta hugg.. Jaja otrevligt var det för stunden iaf, men direkt vi la oss igen somna jag på två röda.. Inatt vet jag iaf att det är tidningen som kommer, så jag kanske inte ens hör den nu :-D

Besökshelg..

Då var det helt plötsligt söndageftermiddag och helgen är snart slut.. Våran helg har vart lugn (som om den brukar va nåt annat, haha).. Vi hade väldans trevligt med vännerna på fredagkväll, åt gott umgicks och halvkika på idol..
På lördag kom svärmor och hennes karl på besök :-D Vi var och handlade (man får passa på när bil kommer på besök), var även in en tur på barnens hus, där finns att mycket att köpa, haha.. Hittade lite julklappar åt underbara Stella :-D Sen köpte svärmora täcke och kudde som ska va till spjälsängen..

Sen bar det hem för att fixa mat, potatis,fläskfilé, tzatziki och sallad :-P Väldigt gott...
Sen bara slapp i soffan..

Idag åkte de hem mot norge igen och jag har bara slappat på soffan sen de åkte, ja innan också förstås för då var det ju skidstafett.. Och damerna fick ju stryk av just norge, hmm, det får det allt bli ändring på tycker jag.. Herrarna däremot de vann ju och norge kom på 3e plats, hihi..
Helt perfekt att vinterstudion och skidsäsongen börjat igen, det är ju så kul att följa :-D

Nu tackar jag för mig genom att ta plats i soffhörnet och kika på reprisen av Grey´s!

Seses!!

Lite sällskap..

Fredag och vi väntar besök av goa Annsofie och Mattias :-D Vi bor nästan grannar, men ändå var det längesen vi sågs nu, hmm, det får det bli ändring på.. Mattias tar med sig borrmaskinen så vi ska försöka få upp en hylla i sovrummet, kanske inte blir det lättaste med tanke på att det redan är ganska mörkt :-s Och ingen lampa har vi ju där.. Men vi löser la det på nåt vis, annars har vi en anledning att ses alldeles snart igen :-D
Sen ska vi köpa pizza och svulla i och antagligen kika på idol :-D
Chips och dippa är redan förberett och morötter, hihi...

Detta låter som en alldeles perfekt fredagkväll tycker jag..
Hoppas ni också får en bra kväll!

Torsdag...

Är det idag och jag är trött, trött, trött. Sov länge idag, kanske är därför.. Jaja, börja dagen som vanligt, med våra bästa år, haha, sjuk serie alltså.. Efter det fick jag faktiskt ett litet ryck, diska, sen dammsög jag soffan och sen hela lägenheten, men efter det gick liksom musten ur mig, ja somna fint på den andra soffan, nu vill jag inte göra nåt mer idag. Töligt värre så har vi tvättis kl 18 också.
Hade faktiskt i planerna att jag skulle skruva ihop skötbordet eller sängen idag också, men det tar jag nog imorrn eller en annan dag ;-)

Ojoj vilket uppiggande inlägg det blev idag :-o Bättre nästa gång hoppas jag..


nåt år senare...

Nu ska jag försöka börja blogga igen, haha det brukar ju gå sådär, det vet ja ju, men jag testar får vi se... Sist jag skrev var i september 09 och nu är det liksom november 10 :-O Ujujuj.. Det har hänt lite grejer under detta året kan ja ju säga.. Vi har flyttat till större lägenhet :-D Vi väntar vårt första barn :-D Det är beräknat att komma i slutet av december, man kan ju alltid hoppas att h*n väntar in det nya året iaf och blir en liten 11 :-D Men h*n är såklart välkommen när h*n väl bestämmer sig för att komma..

Vi har förberett lite, handlat hem endel grejer men inte allt för mycket.. Säng, skötbord finns hemma, dock ej ännu ihopsatt. Vagnen är beställd, får den i december nångång.. Lite kläder införskaffade, en lampa att ha vid sängen, spjälskydd och skötbädd..
Täcke och kuddar måste köpas och lakan och sånt.. Men jag tycker det är svårt, vad ska man ha för typ av grejer och var köper man det?

Nåt jag funderar på mer är vad som ska med i bb-väskan.. Där plockar man väl i det mest nödvändiga, inte för mycket grejer antar jag...Man blir väl förhoppningsvis inte kvar så länge, men det kan man ju heller aldrig veta...

Detta var en liten start på mitt bloggande och nu ska jag försöka slänga in nån liten rad varje dag, vi får la se hur det går med det, haha..

Tack för nu! Hej!

RSS 2.0