Bra affär..

Idag var vi och hämta barnvagnen och med oss helt GRATIS fick vi ett babyskydd och en babybjörn bärsele, det satt väldigt fint må jag säga.. Ibland ska man ju bara va på sin vakt :-D Hade läst på hemsidan att man skulle få med det om man beställde en bugga med mörkgrå bas. Och vi var väl inte sena med att påpeka detta, var dock inte säkra på om detta erbjudande gällde oss då vi beställde vagnen i oktober.. Men som sagt jag fråga killen i affären. Hahaha.. Han kollade hemsidan och sa att han inte ens visste om den kampanjen, men gick fint och hämtade grejerna :-D
Behöver ja ens säga vad nöjda vi var över oss själva då, hahaha.. Grejerna vi fick var av ett värde på 2600:-


Stella...

Pratade med min goa systerdotter Stella (2 ½år) igår... Hon fråga lite olika saker, vad Andreas gjorde (han är lite av en favorit till henne), när jag sa att han jobbar vid datorn svara hon "konstigt, pappa jobbar också vid datorn" Haha hon är ju bara för go :-D Sen hade hon en undran till.. Hon undra nämligen HUR och VAR bebisen ska komma ut :-o Jadu Stella sa jag, det undrar jag också... När bebisen kommer var också en fråga hon hade.. Lite synd, när jag inte har något svar direkt, men jag sa att den kommer efter julen iaf.. När tomten vart här..

Söta unge vart får du allt ifrån.. Men det var ju helt klart väldigt bra frågor, många tankar som rör sig i en liten tjejs huvud..

Längtar efter att träffa henne, men snart så :-D

V 37


Lördag....

Veckorna rullar på och det är redan lördag :-O
Idag har Fia vart ute och luftat mig lite, haha.. En tur till Rusta och willys blidde det, alltid kul att komma ut lite, hahaha.. Handlat blev det ju förstås..
Nu har jag grejat lite här hemma så jag blivit trött i både huvud och fötter.. Högläge på fötterna är det som gäller resten av kvällen.. Tur att det är Andreas som står för matlagningen idag..

Inte mycket att komma med idag heller, men ett litet livstecken iaf, alltid något ;)

Ha en finfin lördagskväll! Kramåhej!

RSS 2.0